h gh ths elias 1 og.jpg

H Γη της Ελιάς spoiler: Τα πάνω-κάτω έρχονται στην Αρεόπολη κι όχι μόνο με την έλευση της Αριάδνης.

Ο Χρήστος, εγκλωβισμένος στα «πρέπει» του, παντρεύεται την Αφροδίτη, ενώ η καρδιά του χτυπάει για την Αριάδνη, παράλληλα δύο εγκυμοσύνες φέρνουν μεγάλη αναταραχή για διαφορετικούς λόγους, ενώ το διαζύγιο διαλύει τη Χάιδω. Ο Χρήστος φαίνεται ότι έχει αρχίσει να ερωτεύεται την Αριάδνη, κάτι που μάλλον έχει ανακαλύψει ο Λυκούργος. Παρ’ όλα αυτά, ο Χρήστος δεν μπορεί πλέον να κάνει πίσω και η στιγμή του γάμου όλο και πλησιάζει. Οι ετοιμασίες για τον γάμο της Αφροδίτης και του Χρήστου κορυφώνονται και μάλιστα το ζευγάρι κάνει ένα μεγάλο μπάτσελορ πάρτι πριν τον γάμο, αλλά ο Χρήστος δείχνει να μην είναι και πολύ σίγουρος γι’ αυτό το βήμα. Την ίδια στιγμή, η Χάιδω ανακαλύπτει ότι η Λουκία γύρισε στο χωριό και γίνεται έξαλλη: «Δεν το πιστεύω. Τι θέλει τώρα αυτή; Εμαθε ότι χωρίσαμε με τον Λυκούργο και ήρθε να τον γραπώσει;», μονολογεί.

Χρήστος και Αφροδίτη

Η μέρα του γάμου φτάνει και ο Λυκούργος παραδίδει την Αφροδίτη στον Χρήστο με δόξα και τιμή. Την ίδια ώρα. η εμφάνιση της Λουκίας στον γάμο και μάλιστα δίπλα στον Λυκούργο, θορυβεί πολύ τη Χάιδω: «Δεν προλάβαμε να χωρίσουμε και αμέσως βρήκε άλλη και την έφερε για να την καμαρώσουμε, θα σκάσω, αλήθεια», λέει και η Αθηνά με τη Μαργαρίτα προσπαθούν να την καθησυχάσουν: «Χάιδω σε παρακαλώ ηρέμησε. Το ότι είναι δίπλα του δεν σημαίνει τίποτα. Ο Λυκούργος είναι σοβαρός άνθρωπος, δεν θα έκανε κάτι τέτοιο ποτέ», την παρηγορεί η Μαργαρίτα.
Μετά τον γάμο, όλοι μαζεύονται στο μαγαζί του Χρήστου και το γλέντι του γάμου ξεκινά. 0 Πότης με την Αννα τραγουδούν όλη τη νύχτα, όλοι διασκεδάζουν και χορεύουν και μόνο η Αριάδνη φαίνεται να βασανίζεται.

gi-ths-elias-(1).jpg

Αριάδνη

Όλη τη νύχτα η κοπέλα ρίχνει συνέχεια κλεφτές ματιές στον Χρήστο, ο οποίος δεν μένει ασυγκίνητος. Η μόνη που δεν έχει πάρει είδηση τίποτα και είναι στον κόσμο της είναι η Αφροδίτη. Τα γλέντια και οι χαρές τελειώνουν και την επομένη έρχεται μια δυσάρεστη είδηση, καθώς βγαίνει το διαζύγιο του Λυκούργου και της Χάιδως και ο χωρισμός τους είναι πλέον επίσημος.

haiod-lykoyrgos.jpg

Η γη της ελιάς: Χάιδω και Λυκούργος

Κανείς όμως από τους δύο δεν φαίνεται να το παίρνει ψύχραιμα, καθώς το «πρέπει» κατάφερε να στραγγαλίσει την αγάπη τους που .ακόμα είναι ζωντανή και δυνατή. Στο μεταξύ, η Αννα υποψιάζεται ότι είναι έγκυος και δηλώνει στον Πότη: «Πάντως να ξέρεις, εγώ δεν είμαι έτοιμη να γίνω μάνα. Αρα δεν σκοπεύω να το κρατήσω. Σου το λέω από τώρα για να μην έχουμε καβγάδες». Εκείνος της λέει ότι είναι δική της η απόφαση, αλλά κατά βάθος στενοχωριέται γιατί θέλει το μωρό. Λίγο αργότερα η Αννα εξομολογείται στην Αναστασία και τον Αποστόλη την πιθανή εγκυμοσύνη της: «Να σας πω. Μπορεί και να είμαι έγκυος, δεν ξέρω ακόμα, αλλά και να το μάθω δεν πρόκειται να το κρατήσω» κι εκείνοι βέβαια τη συμβουλεύουν να κρατήσει οπωσδήποτε το παιδί, προκαλώντας την αντίδρασή της: «Τι ήθελα και σας το έλεγα; Εγώ φταίω, τώρα θα μου φάτε όλοι τα συκώτια. Αντε παρατήστε με ό,τι θέλω θα κάνω», τους λέει.

1698859561082-986664494-gi-tis-elias-stathis-ioulia-768x461.webp

Γη της Ελιάς – Στάθης και Ιουλία

Στο μεταξύ και η Ιουλία ανακαλύπτει ότι έχει μείνει έγκυος και το ανακοινώνει στον Στάθη: «Είμαι έγκυος, περιμένω το παιδί μας», του λέει και ο Στάθης τα χάνει. Οι δυο τους κάνουν μια συζήτηση για το αν θα μπορούν πλέον να γίνουν οικογένεια, αλλά καταλήγουν πως όχι: «Αν είμαστε ξανά μαζί θα είναι χειρότερα, γιατί είμαι σίγουρος ότι θα ξαναχωρίσουμε. Ιουλία, είμαστε από διαφορετικούς κόσμους και το ξέρεις», της λέει ο Στάθης.

Πηγή tv24

Πηγή: www.gossip-tv.grgooglenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News