papadakis2542 1100x619 1.webp.webp

Την πρώτη ανάρτηση στα social media έκανε ο Φοίβος Παπαδάκης, δυο ημέρες μετά τον ξαφνικό χαμό του πατέρα του Γιώργου Παπαδάκη σε ηλικία 74 ετών.

Ο Παναθηναϊκός τίμησε τη μνήμη του εμβληματικού δημοσιογράφου Γιώργου Παπαδάκη, στον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο για την 20η αγωνιστική της Euroleague, παίζοντας ένα βίντεο προς τιμήν του στο Telekom Center Athens, απόψε Τρίτη 6 Ιανουαρίου.

Δείτε την ανάρτηση:

Ο Φοίβος Παπαδάκης μοιράστηκε μια φωτογραφία από το στάδιο στα Instagram Stories του και ευχαρίστησε δημόσια την ομάδα του «τριφυλλιού» για τη σκέψη της.

1 20 scaled

Ο Γιώργος Παπαδάκης ήταν γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού και ξαφνικός θάνατός του βύθισε στο πένθος και την οικογένεια του «τριφυλλιού», με την ΚΑΕ να κάνει ειδική αφιέρωση στη μνήμη του.

Ο Γιώργος Παπαδάκης πέθανε σε ηλικία 74 ετών, μετά από βαρύ έμφραγμα που υπέστη την ώρα που βρισκόταν στο Κολωνάκι, την Κυριακή 4 Ιανουαρίου.

2 7 scaled

Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος και παρουσιαστής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαϊκό όπου οι γιατροί κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2026, στις 10.30 στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας.

3 6 scaled

Πηγή: www.diaforetiko.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.