ethniki 1200x630.jpg

Η Eθνική ποδοσφαίρου της Ελλάδας θα αντιμετωπίσει σε λίγη ώρα (10/06/25, 21:45, Newsit.gr, ALPHA – Novasports Start) τη Βουλγαρία σε νέο φιλικό αγώνα στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου της Κρήτης, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να κάνει γνωστή την ενδεκάδα της “γαλανόλευκης”.

Ο προπονητής της Εθνικής ποδοσφαίρου Ελλάδας έχει επιλέξει τελείως διαφορετική ενδεκάδα για το παιχνίδι με τη Βουλγαρία, σε σχέση με το προηγούμενο κόντρα στη Σλοβακία, θέλοντας έτσι να δοκιμάσει όλους του διεθνείς ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του, για τα τελευταία ματς της σεζόν.

Η ενδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας: Τζολάκης, Ρότα, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Σιώπης, Μουζακίτης, Μπακασέτας, Μασούρας, Πέλκας, Ιωαννίδης.

Στον πάγκο για την ομάδα του Γιοβάνοβιτς: Βλαχοδήμος, Μανδάς, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης, Βαγιαννίδης, Δουβίκας, Τζόλης, Κουρμπέλης, Παυλίδης, Ζαφείρης, Κωνσταντέλιας, Καρέτσας, Αλεξανδρόπουλος.

Πηγή: www.newsit.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.