4a17aa6f bisbikis og.jpg

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, υπέστη το πρώτο έμφραγμα ενώ βρισκόταν στο σπίτι του και αφού πήγε στο νοσοκομείο με τη Δέσποινα Βανδή οι γιατροί του ιδιωτικού θεραπευτηρίου, τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο. Λίγες ώρες αργότερα υπέστη και δεύτερο έμφραγμα με αποτέλεσμα να μπει για δεύτερη φορά στο χειρουργείο.

Ο ηθοποιός, αφού ξεπέρασε κάθε κίνδυνο, πήρε εξιτήριο και λίγες μέρες μετά πήγε ένα ταξίδι στο εξωτερικό με την σύντροφό του και συγκεκριμένα στην Ιταλία, όπου πέρασαν φανταστικά και μοιράστηκαν μαζί μας στιγμιότυπα.

Βανδή – Μπισμπίκης: Έφυγαν για εξωτερικό μετά την περιπέτεια υγείας του ηθοποιού

Κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα, οι δημοσιογράφοι τους περίμεναν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και ο δημοφιλής ηθοποιός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, μετά την περιπέτεια της υγείας του.

«Είναι όλα καλά. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον. Restart. Όλα καλά, όλα καλά. Είμαι καρδιακός άνθρωπος τώρα, προσέχετε, μη με τρελαίνετε», είπε με χιούμορ ο Βασίλης Μπισμπίκης και συνέχισε:

«Περάσαμε πολύ ωραία στη Ρώμη. Εννοείται ότι άλλαξα συνήθειες μετά από αυτό που έγινε. Τώρα είναι όλα καλά, καλύτερα από πριν. Όλοι καλά παιδιά. Ευχαριστώ πολύ».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Mega Καλημέρα:

Διαβάστε περισσότερα:

Μανώλης Κονταρός: Ο αγώνας για να κρατηθεί στη ζωή και η σχέση με Μπισμπίκη – Βανδή

Το δημόσιο μήνυμα της Δέσποινας Βανδή: «Με συγκινείτε αφάνταστα…»

Βανδή-Μπισμπίκης: Καρέ καρέ η επιστροφή από Ρώμη, στο 1ο ταξίδι τους μετά την περιπέτεια υγείας τους

Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News