f930d2a0 katrin og.jpg

Η σκηνή της κηδείας της Κατρίν στον Άγιο Έρωτα δεν ήταν απλώς δυνατή – ήταν από αυτές που μένουν.

Η φρικτή δολοφονία της από τον Παύλο έφερε μια από τις πιο συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές της σειράς, με τους ήρωες να την αποχαιρετούν συντετριμμένοι και το κοινό να παρακολουθεί καθηλωμένο.

Άγιος Έρωτας – Χ: Εξοργισμένοι οι τηλεθεατές με το θέατρο του Παύλου: «Πέταξέ τον έξω, Θάλεια!»

Και στο κέντρο όλων, η Ιωάννα Παππά, που με μια καθηλωτική ερμηνεία απέδειξε γιατί είναι μία από τις κορυφαίες του είδους της. Θρήνος, σιωπή, ένταση — όλα κινηματογραφήθηκαν με τέτοια αλήθεια, που για λίγα λεπτά το πλατό έμοιαζε πιο πολύ με πραγματική τελετή παρά με σκηνικό σειράς.

Κι όμως, πίσω από τις κάμερες το κλίμα ήταν εντελώς διαφορετικό! Στα backstage πλάνα που δημοσίευσε η παραγωγή, βλέπουμε την Ιωάννα Παππά μέσα στο φέρετρο να γελάει και να κάνει πλάκες με τους συναδέλφους της. Οι υπόλοιποι ηθοποιοί και τεχνικοί τη χειροκροτούν και τη συγχαίρουν, χαλαρώνοντας έπειτα από μία σκηνή που απαιτούσε πολλά — συναισθηματικά και υποκριτικά.

https://www.instagram.com/reel/DKuWiMIMtT3/

Η «Κατρίν» μπορεί να έφυγε από τη σειρά, αλλά η Ιωάννα Παππά άφησε γερό αποτύπωμα.

Άγιος Έρωτας: Συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν την Κατρίν & ο Μαρκόπουλος ενοχοποιεί τον Κυριάκο

«Με ένα λυπάμαι δεν ξοφλάμε….»-X: Η Χλόη ομολόγησε κατάματα στον Πέτρο την αλήθεια στον Άγιο Έρωτα

Άγιος έρωτας: H Χλόη είναι αποφασισμένη να καταστρέψει τον δολοφόνο της θείας της


Πηγή: www.gossip-tv.gr



googlenews

Ακολουθήστε το Magazine News  στο Google News



Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες cookie αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώριση σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια της ομάδας μας να κατανοήσει ποιες ενότητες του ιστότοπου θεωρείτε πιο ενδιαφέρουσες και χρήσιμες.